CompLions Herfstactie

Schaf nu GRCcontrol aan en maak in de laatste maanden van 2021 gratis gebruik van GRCcontrol!

Het einde van dit bijzondere jaar is alweer in zicht. Is uw organisatie klaar voor 2022 inclusief bijbehorende compliance uitdagingen die op uw organisatie afkomen? Is uw organisatie gereed voor een nieuwe stap, omdat Excel spreadsheets, of uw huidige softwarepakket haar grenzen bereikt heeft?

GRCcontrol van CompLions biedt u de oplossing!

Herfstactie van CompLions

Indien een nieuwe GRCcontrol licentie over 2022 nu wordt aangeschaft en voldaan voor 31-12-2021, maakt u de rest van dit jaar gratis gebruik van GRCcontrol.


Door de recente pandemie hebben we geleerd hoe kwetsbaar organisaties zijn, bijvoorbeeld cybersecurityincidenten. Hackers hebben profijt van de pandemie gehad en weten vele organisaties volledig lam te leggen. Heeft u ISO 27001 al geïmplementeerd en bent u in control van mogelijke risico’s, heeft u de AVG / GDPR juist geïmplementeerd en is uw organisatie echt in control? 


ISO 27001 is de internationale standaard voor informatiebeveiliging. 

In deze standaard staat beschreven hoe u procesmatig om kunt gaan met het beveiligen van informatie. De ISO/IEC 27001 biedt een internationaal erkend kader en een reeks controles om een informatiebeveiligingsbeheersysteem (ISMS) te ontwikkelen, te implementeren en te onderhouden. Het vereist bewustwordingstraining van het personeel en voortdurende communicatie om ervoor te zorgen dat uw organisatie wordt beschermd.

ISO/IEC 27001, onderdeel van de ISO/IEC 27000-serie, is de internationaal bekende norm voor het Information Security Management System (ISMS). Dit managementsysteem voor informatiebeveiliging biedt u de vrijheid om te groeien, te innoveren en om uw klantenbestand verder uit te breiden waarbij de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie binnen uw organisatie blijft gewaarborgd. Aan de hand van ISO 27001 certificering kunt u aantonen dat uw bedrijf voldoet aan alle normeisen op het gebied van informatiebeveiliging.

Herfstactie van CompLions

Waarom kiezen voor CompLions GRC-tooling?

Door de voortdurende veranderende wet- en regelgeving, eisen die aan certificering gesteld worden en commercieel gedreven certificeringen vanuit de markt(en), maakt het voor bedrijven en organisaties noodzakelijk om hier slagvaardig mee om te gaan. 

  • Met onze GRCcontrol softwaremodules heeft u de continu actuele controle over o.a. uw Privacy, Governance, Risk, Compliance & Certificering vereisten;
  • GRCcontrol biedt standaard al de functionaliteit aan vanuit ons risk & compliance management, waardoor u eenvoudig inzicht krijgt in het kwaliteitsniveau en de risico’s van uw organisatie, zoals op uw informatiebeveiliging;
  • Daarnaast biedt GRCcontrol u honderden best- practice aanbevelingen die u helpen uw organisatie te verbeteren;
  • De ISO 27001 norm hebben wij voor uw organisatie beschikbaar, naast tal van anderen normen;
  • Doormiddel van de ‘Map Once, Comply to Many’ aanpak, zorgt GRCcontrol ervoor dat al de ontdubbelingen doorgevoerd zullen worden die u reeds tot uw beschikking heeft.

CompLions biedt een totaaloplossing aan om gezamenlijk de doelstellingen op bijvoorbeeld Informatiebeveiliging en/of Privacy, of anders op te pakken. In plaats van elkaar met verschillende Excels, documenten of mails te bestoken, of een tooling te gebruiken die gericht is op het oplossen van 1 probleem. Voor een soepele implementatie van bijvoorbeeld de ISO 27001 is onze GRCcontrol tool de oplossing.


Wilt u nog voor 2022 ‘in control’ zijn over uw processen? Dat kan met deze speciale actie. Uw organisatie leert naar eigen wens en inzicht de tooling snel en vooral zeer pragmatisch in te richten. Teneinde uw compliance doelstelling te kunnen realiseren. 

Herfstactie van CompLions

Maak gebruik van onze tijdelijke actie: 

Schaf GRCcontrol nu aan, werk de laatste maanden van dit jaar gratis met GRCcontrol en betaal voor 31-12-2021.
Dit betekent dat u het laatste kwartaal van 2021 al gebruik maakt van GRCcontrol. U heeft hiermee een jaarlicentie heeft voor heel 2022.


Wilt u meer weten over hoe GRCcontrol van CompLions u en uw doelstellingen nog op korte termijn kan realiseren? Neem dan gerust contact met ons op.

Terug naar actueel overzicht

Smart partners

Voor advies, implementatie en/of on-the-job begeleiding van onze tool werken wij samen met ervaren partners, met de juiste expertise en kennis van uw processen en uw uitdagingen. Hieronder treft uw enkele partners. Voor een overzicht hier!

Bekijk al onze partners