Customer Care Programma

Voor een sterke en duurzame relatie

Neem contact met ons op

Customer Care Programma

Voor een sterke een duurzame relatie


Hoe gaat CompLions om met het begeleiden van klanten?

Wanneer u klant van ons wordt, start direct het Customer Care traject. Dit is een traject, waarbij klanten worden begeleid om de tool GRCcontrol op de juiste wijze te kunnen integreren binnen uw eigen organisatie. Iedere klant van CompLions krijgt een consultant toegewezen die u zal begeleiden middels ons implementatiedraaiboek.


De reden daarachter zit hem in het feit dat we de gebruikers van onze GRCcontrol-tool met enige regelmaat willen spreken om te borgen dat men de tool optimaal kan inzetten.

Daarnaast hebben wij een Customer Succes medewerker die op geplande momenten contact met u zal opnemen teneinde de status van GRCcontrol te bespreken. Mocht u zelf iets te melden of specifieke vragen hebben, kunt u ook altijd bellen met onze Customer Succes medewerker.


Het Customer Care programma houdt in dat wij onze klanten 2 dagen per kalenderjaar gratis ondersteuning geven om aanvullende vragen aan ons te kunnen stellen over de GRCcontrol-tool.


Op een professionele wijze ‘In Control’ te zijn, dat is voor ieders belang waarvoor GRCcontrol ingezet kan worden! Waar u als klant de vele voordelen van kunt aantonen Bijvoorbeeld de verdieping en de verbreding ten aanzien van de aanvullende doeleinden, wat kan leiden tot een vergroting van het draagvlak binnen de organisatie.


Verder hebben wij voor functionele vragen een Servicedesk waar tickets ingeschoten kunnen worden (dit kan ook telefonisch tussen 8:00 – 18:00 uur) én hebben wij een Kennisbank met handige video’s, stappenplannen en handleidingen die u helpen bij het implementeren van GRCcontrol binnen uw organisatie.


Samen zorgen we ervoor dat de implementatie een succes wordt door onze advisering en hulp bij de uitvoering!

Terug naar actueel overzicht

CompLions partners

Voor advies, implementatie en on-the-job begeleiding werken wij samen met ervaren partners.

Bekijk al onze partners