Drop-in clinic over risicobeheersing en informatiebeheer

Tips voor een een holistische compliance-oplossing

Contact

Drop-in clinic over risicobeheersing en informatiebeheer

Organisaties bekijken compliance vanuit verschillende invalshoeken; privacy, veiligheid, gegevensbescherming, etc. Vaak is het einddoel van al deze maatregelen vergelijkbaar, maar de inspanningen zijn verschillend. Het implementeren van een holistische en uniforme oplossing die een betere afstemming en geïntegreerd risicobeheer mogelijk maakt, is een natuurlijke volgende stap.


In deze 30 minuten durende Drop-in clinic hebben onze sprekers gesproken over welke oplossingen organisaties kunnen overwegen wanneer ze proberen hun inspanningen op het gebied van compliance te overbruggen, hierover hebben zij tips gedeeld over het bouwen van een business case’s om de stakeholders te kunnen overtuigen.


Tips voor een een holistische compliance-oplossing


Sinds dit voorjaar beleven we een enorme transitie richting thuiswerken. Dit leidt bij veel organisaties nog steeds tot toenemende bezorgdheid over privacy, veiligheid en gegevensbescherming.
Dit vereist een uniforme aanpak op het gebied van compliance.


Wilt u meer weten over de integratie van risicobeheer en het stroomlijnen van informatiebeheerprocessen?

Kijk dan binnenkort onze Drop-in clinic terug van donderdag 17 november 2020. Ron Boscu (CompLions) en Rob Meulenberg (Iron Mountain) geven tijdens deze clinic tips over het bouwen van een solide business case voor het implementeren van een holistische compliance-oplossing.


Deze clinic maakt deel uit van het Physical Meets Digital Virtual Forum van onze partner Iron Mountain.


Clinic zal in het Engels gegeven worden.
Terug naar actueel overzicht

CompLions partners

Voor advies, implementatie en on-the-job begeleiding werken wij samen met ervaren partners.

Bekijk al onze partners