FUJITSU EN COMPLIONS-GRC GAAN SAMENWERKINGSOVEREENKOMST AAN OP HET GEBIED VAN PRIVACY- EN SECURITY DIENSTEN

FUJITSU EN COMPLIONS-GRC GAAN SAMENWERKINGSOVEREENKOMST AAN OP HET GEBIED VAN PRIVACY- EN SECURITY DIENSTEN

CompLions-GRC,het toonaangevende Nederlandse softwarebedrijf op het gebied van Governance,Risk-, Compliance-, Privacy- en Certificerings-tooling gaat een samenwerkingsovereenkomst aan met Fujitsu,het grote Japanse informatie- en communicatietechnologie (ICT) bedrijf. Hiermee breidt Fujitsu haar privacy- en security aanbod voor de Nederlandse markt uit met GRCcontrol, de tool voor het goed en efficiënt managen van ISMS, AVG en certificeringsvraagstukken. CompLions-GRC voegt hiermee een grote nieuwe partner toe aan haar partnerkanaal.

 

ISMS BIJ MANAGED SERVICE CONTRACTEN

Frans Broekhof, CEO van CompLions-GRC:“CompLions-GRC levert met GRCcontrol een complete GRC-Tool voor het efficiënte beheersen van de processen die nodig zijn om te voldoen aan o.a. de recente AVG/GDPRprivacywetgeving. De software biedt tevens de mogelijkheid alle taken rondom informatiebeveiliging binnen een Information Security ManagementSystem (ISMS) op te zetten en vast te leggen in een digitaal dossier. Het is een SaaS-oplossing die zich uitstekend met andere diensten laat integreren. Fujitsu heeft een Managed Service klantenbestand dat perfect aansluit op onze dienstverlening. De CompLions-GRC, GRC-tooling is bijzonder geschikt voor organisaties waar Governance, Risk, Compliance en Security incombinatie met efficiency en kwaliteitsverbetering serieus genomen worden”.

 

BESPARING

Rudolph Bos, Head of Enterprise and Cyber Security bij Fujitsu:“door de toenemende wet- en regelgeving op het gebied van beveiliging, privacy en IT-beheersing neemt de behoefte aan strak geautomatiseerde processen toe. Het inzetten van spreadsheets voldoet niet langer. Wij willen onze klanten die deze werkzaamheden aan ons hebben uitbesteed optimaal ondersteunen met pragmatische tools zodat zij daadwerkelijk op alle vlakken in control komen en blijven”.

 

70% Van de eisen bij GDPR, ISMS, ISO/NEN, SLA’s en REGULATORS overlappen elkaar. Deze overlap wordt door de slimme applicatie van GRCcontrol direct meegenomen.“Wij hebben een uitgebreide marktverkenning gedaan alvorens wij strategisch gekozen hebben voor CompLions-GRC”. Er zijn veel zogenaamde “point solutions”maar geen is een oplossing waarbij gemiddeld 70% van kosten kan worden bespaard doordat dubbele werkzaamheden worden geëlimineerd. “Dit komt onze klanten ten goede”, aldus Rudolph Bos van Fujitsu.

In contracten waar Fujitsu, naast het managen van de generieke ICT-voorzieningen,ook (klant specifieke) verantwoordelijkheden heeft ten aanzien van bepaalde normenkaders en de AVG, kiest Fujitsu ervoor de GRC-tooling van CompLions-GRCin te zetten.

Rudolph Bos, Fujitsu Head of Enterprise and CyberSecurity en Frans Broekhof, CEO CompLions-GRC bekrachtigen overeenkomst.


 

OVER COMPLIONS-GRC

CompLions-GRC is een in Deventer gevestigde Nederlandse onderneming die zich al vele jaren richt op managementsystemen voor Governance, Risk-en Compliance- management, onder de naam GRCcontrol. Het bedrijf levert oplossingen aan overheden en ondernemingen in elke sector. Door de diepgaande kennis van de diverse sectoren en de daarvoor geldende normenkaders enkwaliteitseisen voor certificering, neemt CompLions-GRC een unieke positiein. Door gebruik te maken van GRCcontrol weten relaties van CompLions-GRC een voortdurende kwaliteitsverbetering vanbedrijfsprocessen en efficiencyslagen bij certificeringstrajecten terealiseren. CompLions-GRC werkt hierbij nauw samen met door haar geautoriseerde partners voor consultancy, verkoop en implementatie van GRCcontrol.

 

OVER FUJITS

Fujitsu is het toonaangevende Japanse informatie- en communicatietechnologie (ICT) bedrijf met een volledig aanbod van technologieproducten, oplossingen en diensten. Ongeveer 140.000 Fujitsu medewerkers bieden ondersteuning aan klanten in meer dan 100 landen. We gebruiken onze ervaring en de kracht van ICT om de toekomst van de samenleving te vormen samen met onze klanten. Fujitsu Limited(TXE: 6702) rapporteerde geconsolideerde inkomsten van 4,1 triljoen yen (US$ 39miljard) voor het fiscaal jaar dat eindigde op 31 maart 2018. Voor meer informatie, zie http://www.fujitsu.com.

 

OVER FUJITSU EMEIA

Fujitsu stelt klanten in staat teprofiteren van digitale mogelijkheden door hen te helpen om IT en digitale innovatie in evenwicht te brengen. Fujitsu’s volledige portfolio van producten,oplossingen en services biedt haar klanten een concurrentievoordeel in het tijdperk van digitale transformatie. Fujitsu telt in de EMEIA-landen(Europa-Midden Oosten, India & Afrika) meer dan 29.000 werknemers.Voor meer informatie, kunt u terecht op: http://www.fujitsu.com/fts/about/

 

Terug naar actueel overzicht

CompLions partners

Voor advies, implementatie en on-the-job begeleiding werken wij samen met ervaren partners.

Bekijk al onze partners