ILIONX KIEST STRATEGISCH VOOR COMPLIONS-GRC

Doe quickscan Contact

ILIONX KIEST STRATEGISCH VOOR COMPLIONS-GRC

 

Ilionx is een middelgrote IT-dienstverlener die klanten in staat stelt om voorop te lopen bij hun digitale transformatie.

 

Rafi Vayani, directeur bij Ilionx: “Wij geloven dat veilig omgaan met informatie een integraal onderdeel vormt van je bedrijfsvoering, zowel ten aanzien van mensen en processen als ten aanzien van techniek. Vanuit de principes Security by Design en Privacy by Design werken onze informatiebeveiligingsexperts gestructureerd aan duurzame security en privacy oplossingen voor onze klanten. Daarbij geldt: een goed begin begint bij inzicht! En juist daarom heeft ilionx een partnerovereenkomst met CompLions-GRC gesloten, de leverancier van GRCcontrol”

 

Volgens Vayani stelt de samenwerking met CompLions-GRC, ilionx in staat om klanten pragmatisch en geautomatiseerd te begeleiden naar goede governance en compliance ten aanzien van kwaliteitsnormen en privacywetgeving.

 

“Onder andere door het gericht en op maat inrichten van, en op transparante wijze rapporteren over security en privacy frameworks, helpen wij onze klanten om opeen professionele wijze “in control” te zijn. Het gebruik van GRCcontrol geeft inzicht in de mate waarin voldaan wordt aan de binnen een organisatie gehanteerde normen en relevante wetgeving zoals de AVG”.

 

Frans Broekhof, CEO van CompLions-GRC: Wij zijn verheugd met Ilionx als partner. Ilionx richt zich op marktsegmenten die perfect aansluiten op onze gezamenlijke marktbenadering. Onze softwaretool, GRCcontrol, is namelijk essentieel voor organisaties waar Governance,Risk, Compliance en Security essentiële onderdelen vormen bij de digitaletransitie en waarbij men tevens een grote professionaliseringsslag wil maken.“CompLions-GRC is de eerste aanbieder in Nederland met een dergelijke GRC-tooling en wordt inmiddels veelvuldig succesvol ingezet bij het bedrijfsleven, zorg en overheden”.

 

Om een paar voorbeelden te geven; met GRCcontrol krijgen gebruikers optimaal inzicht in hoeverre ze aan de eisen, voor bijvoorbeeld kwaliteit en informatiebeveiliging voldoen. Middels de standaard PDCA (Plan-Do-Check-Act)-cyclus van onze software werk je automatisch aan continue kwaliteitsverbetering. Verder vergen periodieke audits door derden aanzienlijk minder tijd en daarmee minder kosten omdat er permanent en op uniforme wijze wordt bijgehouden wat relevant is voor de certificeringen en andere kwaliteitseisen zoals  ISO-/NEN-normen, de BIR, BIG, BIO, NIST en ISAE3402.

 

CompLions-GRC is een web-based oplossingen kan zowel in de Cloud als On-site worden geïnstalleerd. Daarnaast zorgen we samen met onze partners dat we aansluiten op de omgevingen van onze gebruikers. Dit doen we door middel van API’s naar 3rd Party Solutions als Matrix42, NETWRIX, TopDesk, Thoughspot, MS Power BI, Qlickview.

Terug naar actueel overzicht

CompLions partners

Voor advies, implementatie en on-the-job begeleiding werken wij samen met ervaren partners.

Bekijk al onze partners