IN CONTROL EN PRIVACY-COMPLIANT ZIJN MET COMPLIONS-GRC

IN CONTROL EN PRIVACY-COMPLIANT ZIJN MET COMPLIONS-GRC

HANDS-ON SESSIE

Omdat we deze vraag vaak horen bij Datacentra en MSP-ers, organiseren we op veler verzoek nu een opvolgsessie met een meer ‘hands-on’ karakter en de mogelijkheid zelf de tool in praktijk te testen en te gebruiken binnen uw eigen organisatie

Omdat we echt de diepte in gaan zal DPA, een van onze Partners, a.d.h.v. een businesscase uitleggen welke stappen er genomen dienen te worden bij certificering en welke besparingen er mogelijk zijn.

Daarna gaat u deze ochtend zelf hands-on aan de slag met als doel te ervaren hoe certificeren en gecertificeerd blijven, aanzienlijk makkelijker en eenvoudiger kan.

Met tenminste drie van de meest voorkomende normen (ISO 9001, ISO 27001 en natuurlijk de AVG) en GRCcontrol, gaat u zelf zien hoe u een grote efficiencyslag kunt realiseren (tot wel 70%) bij dergelijke tijdrovende certificeringstrajecten.

Wij stellen de drie meest voorkomende normen (ISO 9001, ISO 27001 en AVG) beschikbaar en filteren er samen met u o.a. de doublures tussen deze normen uit. Vervolgens weet u waar de knelpunten liggen die aandacht nodig hebben. En hoe u snel, de juiste vervolgstappen binnen uw organisatie belegt.

Het enige dat u nodig heeft is uw eigen laptop.

30 DAGEN LICENTIE

Na afloop van de bijeenkomst geven we u de mogelijkheid de opgedane ervaring in de dagelijkse praktijk toe te passen. Elke deelnemende organisatie krijgt een evaluatie versie gedurende 30 dagen inclusief support. Hiermee kunt u onder de meest realistische omstandigheden, namelijk vanuit de eigen organisatie, ervaren hoe makkelijk en efficiënt het werken met GRC is.

NULMETING

DPA verzorgt een zogenaamde nulmeting. Hierdoor weet u precies wat u nog te doen staat om compliancy te bereiken. De investering bedraagt hiervoor €. 700,-
(normaal  €. 1.800,- ) Genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

U kunt zich hiervoor opgeven tijdens de DEEP DIVE of tot 30 november 2018.
De nulmetingen kunnen worden verricht tot uiterlijk eind januari 2019.

PRAKTIJKERVARING

Door deze praktijkervaring zult u beter begrijpen waarom organisaties als Cyso en Odin Groep voor het borgen van afspraken en procedures al jaren vertrouwen op de GRC tool en waarom ze zo makkelijk de certificeringen halen en behouden. Dat ze dankzij de positieve ervaringen met de GRC tool ook actief nadenken over het behalen van meer certificeringen om nog beter aan de veranderde marktvraag te kunnen voldoen, spreekt voor zich.

AVG

Met de AVG van kracht is er een extra reden dit serieus te nemen en permanent controle de processen te hebben. Daar zal op de hands-on sessie uiteraard dieper op worden ingegaan. U zult merken dat GRCcontrol van CompLions-GRC dit op een efficiënte manier mogelijk maakt.

Schrijf u snel in, want om de kwaliteit van de hands-on sessie te kunnen waarborgen is het aantal beschikbare plaatsen beperkt .
Vergeet uw laptop niet voor de hands-on sessie en de installatie van uw licentie

DAGINDELING

Wij nemen u graag mee in hoe u de focus op uw core-business blijft houden en tevens volledig “in Control” kan zijn en blijven in het kader van de nieuwe privacy wetgeving.

  • CompLions-GRC organiseert op 8 november 2018 om 09:30 – 13:00 uur een hands-on sessie bestemd voor Datacentra en MSP-ers over in control en privacy-compliant zijn met 70% besparing.
  • Ga zelf aan de slag met de GRCcontrol tooling voor ISO 9001, ISO 27001 en AVG.
  • U krijgt na afloop kosteloos een volledig functionele GRCcontrol licentie om de opgedane kennis in de praktijk toe te passen.
  • Speciale DPA nulmeting aanbieding.

Ervaar zelf hoe certificeren en gecertificeerd blijven een stuk makkelijker kan en het zelfs leuk kan worden“, aldus Ron Boscu, Certified Information Systems Auditor (CISA) en Directeur CompLions-GRC B.V.

Terug naar actueel overzicht

CompLions partners

Voor advies, implementatie en on-the-job begeleiding werken wij samen met ervaren partners.

Bekijk al onze partners