CompLions neem u mee in de wereld van GRCcontrol van Archive-IT

Interview met Archive-IT

Deventer, mei 2021

Op donderdag 22 april jl. zijn collega’s van CompLions vanuit Deventer afgereisd naar Reuver om een interview te houden bij Archive-IT. Tijdens dit interview legt Archive-IT uit, hoe zij het CompLions GRCcontrol pakket na velen jaren in gebruik ervaren hebben.


Archive-IT helpt organisaties met het systematisch opslaan van data, zowel fysiek als digitaal. Op deze manier kan data makkelijker worden teruggevonden en wordt de efficiëntie van het primaire proces van klanten verbeterd. Deze doordachte diensten van Archive IT, in combinatie met geavanceerde softwareoplossingen, zorgt ervoor dat u in één dag kunt transformeren naar een digitale werkomgeving zonder afscheid te nemen van de voordelen van papier.


Tijdens het interview vertelt Roy Peeters, Quality & Privacy Officer, met inmiddels 8 jaar ervaring met CompLions GRCcontrol, wat “In Control zijn” betekent voor Archive-IT.


Benieuwd geworden naar het gehele interview? Klik dan op de onderstaande video.


Wilt u aanvullende informatie “klik dan hier” om een afspraak in te plannen met een van onze adviseurs.

Terug naar actueel overzicht

Smart partners

Voor advies, implementatie en/of on-the-job begeleiding van onze tool werken wij samen met ervaren partners, met de juiste expertise en kennis van uw processen en uw uitdagingen. Hieronder treft uw enkele partners. Voor een overzicht hier!

Bekijk al onze partners