CompLions neem u mee in de wereld van GRCcontrol van DermaClinic

Interview met DermaClinic

Deventer, september 2021

Op donderdag 5 augustus jl. zijn onze collega’s van CompLions afgereisd vanuit Deventer om op bezoek te gaan bij één van de 8 mooie locaties van Dermaclinic om een interview ad te nemen over de ervaringen met GRCcontrol. Tijdens het interview legt Ben Davenschot uit hoe Dermaclinic GRCcontrol gebruikt om altijd ‘In Control’ te zijn.


DermaClinic is dé toonaangevende keten van cosmetische klinieken van Nederland op het gebied van huidverjonging en huidverbetering. Dermaclinic verbindt geneeskunde aan esthetiek met minimale toepassing van chirurgische ingrepen. Het team van Dermaclinic met bekwame en goed opgeleide artsen, huidtherapeutes en schoonheidsspecialistes biedt een compleet aanbod van state of the art behandeltechnieken zoals injectables, ooglidcorrecties, laserbehandelingen, medischeprductbehandelingen, peelings en beautybehandelingen. Elke behandeling is wetenschappelijk onderbouwd en bewezen effectief. Veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij Dermaclinic voorop.


Tijdens het interview vertelt Ben Davenschot, Manager kwaliteit, met nu 3 jaar ervaring met GRCcontrol van CompLions, wat ‘In Control’ betekent voor DermaClinic en hoe Dermaclinic hiermee omgaat.


Bent u benieuwd naar het gehele interview? Klik dan hier op de onderstaande video.

Wilt u aanvullende informatie “klik dan hier” om een afspraak in te plannen met een van onze adviseurs.

Terug naar actueel overzicht

Smart partners

Voor advies, implementatie en/of on-the-job begeleiding van onze tool werken wij samen met ervaren partners, met de juiste expertise en kennis van uw processen en uw uitdagingen. Hieronder treft uw enkele partners. Voor een overzicht hier!

Bekijk al onze partners