UPGRADE JEZELF NAAR GRC CONSULTANT 7.0

UPGRADE JEZELF NAAR GRC CONSULTANT 7.0

Meld je aan

Stap in een wereldwijd exploderende markt!

Privacy, Governance, Risk, Compliance en Certificering zijn vandaag de dag essentieel voor organisaties. Dit vraagt om een nieuwe generatie consultants; GRC professionals. CompLions-GRC biedt je de kans om als GRC Consultant 7.0 voor je opdrachtgevers aan de slag te gaan. Wat zijn de voordelen voor jou?

WERK 70% EFFICIËNTER!

Spread-cheating is finaal voorbij: zowel voor je klant als voor jezelf.  Efficiënt, veilig, schaalbaar met aantoonbare procesborging, waardoor je voldoet aan de wetgeving.

NOOIT MEER DUBBEL WERK!

70% van de eisen bij GDPR, ISMS, ISO/NEN, SLA’s en REGULATORS overlappen elkaar. Deze overlap wordt door onze slimme applicatie GRCcontrol direct meegenomen!

JIJ EN JE KLANT VOLLEDIG IN CONTROL

Haal meer voldoening uit je werk. Jouw klant en jij hebben nu continue real-time inzicht in de stand van Privacy, GRC en certificeringszaken. Met een druk op de knop ben je altijd klaar voor interne en externe audits.

Terug naar actueel overzicht

Smart partners

Voor advies, implementatie en/of on-the-job begeleiding van onze tool werken wij samen met ervaren partners, met de juiste expertise en kennis van uw processen en uw uitdagingen. Hieronder treft uw enkele partners. Voor een overzicht hier!

Bekijk al onze partners