Voor elke nieuwe klant biedt CompLions een speciale "Zomer" aanbieding aan!

Neem contact met ons op

Zomeraanbieding van CompLions

Er komt veel kijken bij een organisatie doordat er veel verschillende processen zijn. Veel organisaties gebruiken nog steeds losse spreadsheets, vooral in de rapportages. Hierdoor moet u veel dubbel werk doen en is de kans om het overzicht kwijt te raken groot.

Met de slimme GRCcontrol tool van CompLions helpen wij uw organisatie, alle informatiebeveiligingsprocessen te integreren in één overzicht, waardoor u alle eisen vanuit één centrale plek kunt beheersen. Dit bespaart tijd, geld én u bent aantoonbaar ‘in control’!

Elke nieuwe klant bieden wij een totaaloplossing aan om gezamenlijk uw doelstellingen op bijvoorbeeld Informatiebeveiliging en/of Privacy of anders, nu echt op te pakken. In plaats van elkaar met verschillende Excels, documenten of mails te bestoken, of een tooling te gebruiken die slechts één kunstje kan.

U kunt kiezen voor een primair normenkader als de ISO27001 en/of de BIO, waarbij als speciale actie tevens geheel gratis de AVG of ISO 27701 en ISO 22301 (Business Continuity) als normenkaders inclusief “best practise” maatregelen en mapping aan de primaire norm worden toegevoegd.

Om het geheel te completeren bieden we ook nog gratis het volgende aan:

  • 1 dag cursus “train-de-trainer” voor 1 persoon;
  • 2 dagen “on-the-job” ondersteuning.

Zodat uw organisatie snel en vooral zeer pragmatisch de tooling naar eigen wens en inzicht leert in te richten, ten einde uw compliance doelstellingen te realiseren.

Kortom, deze aanbieding is compleet zodat u snel en volledig zelfstanding aan de slag kan gaan met GRCcontrol. 

Vraag ook eens naar onze speciale prijsstelling welke is geënt op:

  • MKB                    [op basis van het aantal medewerkers]
  • Onderwijs          [op basis van het aantal medewerkers]
  • Branches            [op basis van het aantal deelnemers]
  • Gemeenten        [op basis van het aantal inwoners]

Bent u nog geen klant en is de ISO27001 en/of de BIO van toegevoegde waarde voor uw organisatie, dan kunt u contact opnemen met onze administratie op het telefoonnummer: 0570 – 634717 voor verdere informatie. Wij zullen samen met u een zo goed mogelijk pakket samenstellen waarmee we uw organisatie vooruit kunnen helpen.

Deze actie is geldig tot 22 september 2020!

Terug naar actueel overzicht

Smart partners

Voor advies, implementatie en/of on-the-job begeleiding van onze tool werken wij samen met ervaren partners, met de juiste expertise en kennis van uw processen en uw uitdagingen. Hieronder treft uw enkele partners. Voor een overzicht hier!

Bekijk al onze partners