Beunis & Schouten wordt implementatiepartner

Doe de quickscan Contact

Beunis & Schouten wordt implementatiepartner van CompLions

Consultancybureau Beunis & Schouten wordt implementatiepartner van GRC softwarebedrijf CompLions. Beide organisaties hebben hiertoe onlangs een partner overeenkomst getekend. CompLions is ontwikkelaar van GRCcontrol, een softwarepakket waarmee organisaties eenvoudig al hun risk & complianceprocessen kunnen managen vanuit één, centrale administratie.

Met haar huidige dienstverlening ontsluit, beoordeelt en borgt Beunis en Schouten (ongestructureerde) data. De software van CompLions voegt hier het datamanagement en het aantoonbaar voldoen aan compliance vereisten aan toe. Zo ontstaat een end-to-end data ecosysteem, waarmee Beunis en Schouten haar marktpositie versterkt om organisaties te helpen bij toenemende wet- en regelgeving in controle te blijven over compliance vraagstukken en verbetering van de bedrijfsvoering. 

Frans Broekhof:
“Beunis en Schouten is een vertrouwde naam op het gebied van datamanagement-en governance consultancydiensten. We zijn trots dat Beunis en Schouten kiest voor de kwaliteit en veelzijdigheid van onze softwareproducten”

Willem Beunis:
“We zijn zeer verheugd over onze samenwerking met CompLions. Om blijvend grip op de organisatie te houden is CompLions met haar GRC tooling een belangrijke schakel. Of het nu gaat om ISO, NEN, AVG of de nieuwe wetgeving WBNI, CompLions maakt onze portfolio voor onze klanten compleet en de cirkel van data ontsluiten, indexeren, beoordelen, borgen én beheren is daarmee rond.”

V.l.n.r.:
Willem Beunis, Managing Partner @ Beunis&Schouten,
Ron Boscu, Founder& Director @ CompLions,
Lucas Schouten, Managing Partner @ Beunis&Schouten,
Frans Broekhof, Partner & CEO @ CompLion

 

 

Over Beunis & Schouten

Beunis & Schouten is een firma die gespecialiseerd is in het analyseren van het data landschap van organisaties om blijvend aan compliance eisen te voldoen. Zij levert tools, mensen en middelen om inzicht te krijgen, controle te houden en data continu te monitoren.  Met diepgaande kennis van wet- en regelgeving en organisatiekunde, spot-on Artificial Intelligence tooling en een bewezen methodiek levert Beunis & Schouten totaaloplossingen om grip te houden op de organisatie.

Terug naar actueel overzicht

Smart partners

Voor advies, implementatie en/of on-the-job begeleiding van onze tool werken wij samen met ervaren partners, met de juiste expertise en kennis van uw processen en uw uitdagingen. Hieronder treft uw enkele partners. Voor een overzicht hier!

Bekijk al onze partners

GRCcontrol

Vele organisaties, zowel nationaal als internationaal, maken inmiddels gebruik van onze software voor privacy, security, governance, risico- en compliance-management.