Archive-IT

Archive-IT

Archive-IT helpt organisaties met het systematisch opslaan van data, zowel fysiek als digitaal. Op deze manier kan data makkelijker worden teruggevonden en wordt de efficiëntie van het primaire proces van klanten verbeterd. Deze doordachte diensten van Archive IT, in combinatie met geavanceerde softwareoplossingen, zorgt ervoor dat u in één dag kunt transformeren naar een digitale werkomgeving zonder afscheid te nemen van de voordelen van papier.

 

Waar liep Archive-IT tegen aan waar een oplossing voor bedacht moest worden?

Onze organisatie ging groeien, tijdens deze groei krijg je natuurlijk ook met steeds meer regels, normen en maatregelen te maken. Iedereen had toen zo zijn/haar eigen lijst/activiteiten of dingen die gedaan moesten worden m.b.t. klanttevredenheidsonderzoek, controleren van formulieren en met informatiebeveiliging. We hadden toen geen centraal systeem, iedereen werkte toen in verschillende Excel, Word documenten of had wel iets in hun mailbox staan. Ook zijn we in dezelfde periode ons gaan certificeren voor de ISO 27001 en de NEN 7510, toen is besloten om een ISMS aan te schaffen.

Hiervoor moest een centraal systeem komen waarin we alles wilden monitoren. CompLions sloot hiervoor het beste aan op onze vraag. De centrale aanpak van kwaliteit, informatiebeveiliging en ook een stuk privacy om dit alles mee te nemen.

 

Gebruikt Archive-IT GRCcontrol alleen voor informatiebeveiliging en de ISO?

Nee, we gebruiken GRCcontrol namelijk ook voor (wederkerende) taken met betrekking tot HR, risico-inventarisatie, voor het personeel, hele simpele dingen kunnen we allemaal kwijt in het systeem. Bijvoorbeeld de controle van de brandblussers, EHBO-materialen dit kunnen we allemaal in GRC zetten zodat het Management kan kijken of wij ons houden aan de interne afspraken. GRCcontrol is heel veelzijdig hierin.

 

Word GRCcontrol veel gebruikt binnen de organisatie?

Zeker, het is een onderdeel geworden van ons systeem. Een tool dat leeft binnen de organisatie, niet iets wat we enkel snel voor een audit gebruiken, nee het wordt echt structureel gebruikt.

“GRCcontrol is een levende tool dat niet meer weg te denken is binnen onze organisatie. De tool heeft ons geholpen om onze zaken op orde te stellen en houdt voor ons alles in de gaten. Doordat CompLions al een aantal jaar mee loopt in de branche hebben zij een goede voorsprong op de rest, ze blijven innoveren! We kunnen GRCcontrol iedereen aanraden!”

 

Terug naar case overzicht

CompLions partners

Voor advies, implementatie en on-the-job begeleiding werken wij samen met ervaren partners.

Bekijk al onze partners