Dimence Groep

Dimence Groep

De stichtingen van de Dimence Groep bieden geestelijke gezondheidszorg, welzijn en maatschappelijke dienstverlening, dichtbij de patiënt en cliënt. 

De klantvraag:

“Wij wilden voldoen aan NEN7510 (Information security) voor zorginstellingen en zochten daar ondersteunende tooling bij.” GRCcontrol bleek het best aan te sluiten op deze vraag.”

Wat zijn de ambities van Dimence en hoe helpt CompLions-GRC daarbij?

Als zorginstelling willen én moeten wij voldoen aan bepaalde NEN-normen en de eventueel bijbehorende certificering. Naast de tooling, laten wij ons m.b.t. het gebruik van de tooling ook bijstaan door CompLions. We gebruiken de CompLions-GRC tooling om het management te laten zien hoe we ervoor staan, maar en ook voor om risico analyses, controle- en verbetertaken en rapportages. De resultaten van de jaarlijkse interne en externe audits worden tevens vastgelegd in de software. CompLions-GRC maakt informatie overzichtelijk, inzichtelijk en laat zien waar maatregelen moeten worden getroffen.

Terug naar case overzicht

Smart partners

Voor advies, implementatie en/of on-the-job begeleiding van onze tool werken wij samen met ervaren partners, met de juiste expertise en kennis van uw processen en uw uitdagingen. Hieronder treft uw enkele partners. Voor een overzicht hier!

Bekijk al onze partners