Archive-IT

Archive-IT

Archive-IT beheert archieven en digitaliseert dossiers op een veilige manier. Met de nieuwste technologie: uniform en veilig.

De klantvraag:

Wij waren op zoek naar een Information Security Management System, omdat we op dat moment overgingen naar certificering voor ISO27001. Information Security wordt binnen Archive-IT overkoepelend gebruikt.

Wat zijn de ambities van Archive-IT en hoe helpt CompLions daarbij?

Je kan GRC control per module aanschaffen. Wij zetten het redelijk breed in. Zo gebruiken we het bijvoorbeeld ook voor ISO9001 (kwaliteit), NEN75001 (informatiebeveiliging) en voor de AVG. GRC Control sluit hierin prima aan op onze huidige systemen. We voldoen nu aan drie nieuwe normen en gebruiken de software voor meer toepassingen. Onze bedrijfshulpverlening maakt er bijvoorbeeld risico analyses mee en ook alle kwaliteitsgerichte zaken regelen we nu via de tooling. Een systeem waar we op kunnen bouwen!

 

Terug naar case overzicht

Smart partners

Voor advies, implementatie en/of on-the-job begeleiding van onze tool werken wij samen met ervaren partners, met de juiste expertise en kennis van uw processen en uw uitdagingen. Hieronder treft uw enkele partners. Voor een overzicht hier!

Bekijk al onze partners

GRCcontrol

Vele organisaties, zowel nationaal als internationaal, maken inmiddels gebruik van onze software voor privacy, security, governance, risico- en compliance-management.