COMPLIONS-GRC LAAT SOFTWARE TESTEN DOOR SOCIALE ONDERNEMING: SPECIALISTERREN

Doe quickscan Contact

COMPLIONS-GRC LAAT SOFTWARE TESTEN DOOR SOCIALE ONDERNEMING: SPECIALISTERREN

Vanaf vandaag testen de mensen van Specialisterren de software van CompLions-GRC. De samenwerking tussen dit CompLions-GRC en de sociale onderneming Specialisterren komt voort uit de behoefte aan accuratesse en de wens om maatschappelijk en sociaal verantwoord te ondernemen.

Vanuit hun testfactory biedt Specialisterren de benodigde flexibele testcapaciteit aan CompLions-GRC, ten aanzien van het testen van het GRCcontrol softwarepakket. Specialisterren staat voor hoogwaardig ict-dienstverlening op maat en met hun oog voor detail, extreem hoge concentratie en accuratesse staan de testers van Specialisterren garant voor de hoge kwaliteit, hetgeen CompLions-GRC nastreeft.

UNIEKE KWALITEITSGARANTIE

Voor CompLions-GRC, gespecialiseerd in software voor Governance, Risk Management en Compliance, is deze unieke kwaliteitsgarantie één van de redenen om samen te werken met Specialisterren. De testers nemen met name het softwarepakket GRCcontrol onder de loep, waarmee organisaties aan certificerende instanties laten zien dat ze aan normen en wet- en regelgeving voldoen. De andere reden om te werken met mensen die een vorm van autisme hebben, is de wens om maatschappelijk verantwoord, duurzaam en sociaal te ondernemen.

EEN EXTRA GOED GEVOEL

CompLions-GRC vindt, net als Specialisterren, dat iedereen die iets goed kan een kans moet krijgen in de samenleving.Frans Broekhof, Algemeen Directeur CompLions-GRC: “Kwaliteit en maatschappelijk en sociaal verantwoord ondernemen zijn voor ons belangrijke speerpunten. We zijn blij dat Specialisterren die twee zaken combineert. Dat geeft een extra goed gevoel.”

Sjoerd van der Maaden, Managing Director Specialisterren: “Het is prachtig dat onze visie over een maatschappelijke en sociale werkvloer overeenkomt met die van CompLions-GRC. En we zien voor hun software grote kansen op de markt, zeker met de nieuwe wet- en regelgeving rond privacy: AGV/GDPR.”

Over Specialisterren

Specialisterren biedt vanuit de testfactory flexibele en hoogwaardige testcapaciteit voor complexe mobiele- en onlineomgevingen, e-commerce, portalen, websites en mobiele apps. Klanten van Specialisterren voldoen aan hun verplichtingen op het gebied van participatiewet en social return. www.specialisterren.nl

Over CompLions-GRC

CompLions-GRC is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor het beheersen van managementsystemen voor Governance, Risk Management en Compliance en is thuis op de terreinen van privacy- en informatiebeveiliging, IT-risicomanagement en wet- en regelgeving.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Noot voor de reactie: Voor vragen of nadere informatie kunt u contact opnemen met
Ron Boscu, Commercieel Directeur van 
CompLions-GRC: 0570 – 63 47 17.

Terug naar actueel overzicht

Smart partners

Voor advies, implementatie en/of on-the-job begeleiding van onze tool werken wij samen met ervaren partners, met de juiste expertise en kennis van uw processen en uw uitdagingen. Hieronder treft uw enkele partners. Voor een overzicht hier!

Bekijk al onze partners

GRCcontrol

Vele organisaties, zowel nationaal als internationaal, maken inmiddels gebruik van onze software voor privacy, security, governance, risico- en compliance-management.