COMPUTRAIN OFFICIËLE OPLEIDINGSPARTNER VOOR GRCCONTROL VAN COMPLIONS-GRC

Doe quickscan Contact

COMPUTRAIN OFFICIËLE OPLEIDINGSPARTNER VOOR GRCCONTROL VAN COMPLIONS-GRC

CompLions-GRC heeft Computrain, Nederlands grootste IT-opleider en onderdeel van de NCOI groep benoemd tot officiële opleidingspartner voor GRCcontrol. Beide bedrijven laten met deze samenwerking zien, serieus te investeren in de noodzakelijke kennisoverdracht en oplossingen die organisaties helpt te voldoen aan de toenemende eisen op het gebied van Privacy-, Governance-, Risk- en Compliance control.

ACHTERGROND

De druk van wet- en regelgeving op ondernemingen neemt toe. Veel organisaties zien de tekortkomingen van hun huidige methoden om aan te tonen dat ze aan deze wet- en regelgeving voldoen. Ze zoeken naar oplossingen die voor minder werkdruk zorgen, dubbele handelingenvermijden en voorzien in de verplichting van aantoonbare bewijslast (digitaaldossier). GRCcontrol van CompLions-GRC biedt al die mogelijkheden en kan toteen tijdsbesparing van 70% leiden.

FOCUS COMPLIONS-GRC

De klantenkring van CompLions-GRC groeit gestaag. Mede daardoor stijgt ook de vraag naar trainingen om het maximale uit GRCcontrol te kunnen halen. Frans Broekhof, CEO van CompLions-GRC: onze core-business en expertise is software. Wij vinden een goede trainingen onze softwaretool essentieel voor de klant en dient kwalitatief van het hoogste niveau te zijn. Die focus en expertise hebben we aangetroffen bij Computrain dat per heden alle trainingen voor GRCcontrol kan verzorgen.”

KRACHTENBUNDELING

Dat Computrain nu de opleidingen voor GRCcontrol gaat doen ziet Bert Kortenoeven, portfolio- en programmamanagerbij Computrain als een logische stap. “Wij zijn zelf klant van CompLions-GRC en werken al geruime tijd met GRCcontrol. Wij kennen het pakket dus als geen ander. De vraag naar deze opleidingen sluit prima aan bij onze huidige Security/Privacy/ISO trainingen. Toen Broekhof aangaf dat ze opleidingen naar een hoger niveau wilden tillen door opleidingen door een specialist te laten verzorgen was het logisch de krachten te bundelen. Met deze samenwerking als resultaat.”

TEKORT PRIVACY SPECIALISTEN

Broekhof geeft aan dat de samenwerking niet alleen commercieel interessant is voor beide partijen. “De realiteit is dat er wereldwijd al jaren een groot tekort is aan privacy specialisten. Door de komst van de AVG/GDPR is het tekort explosief toegenomen. GRCcontrol is een bewezen methode om “snel en efficiënt in control te zijn” en de scope gaat verder dan de bekende ISO en NEN normeringen. Ook voor AVG compliancy biedt GRCcontrol uitkomst“.

Kortenoeven geeft aan dat er een gedegen training en opleidingen programma voor de verschillende gebruikersprofielen van GRCcontrol moet zijn. Wat het C-level moet kunnen zienen volgen via het dashboard, verschilt immers van het geen de interne of externe specialisten moeten kunnen zien en invoeren. “Het bijkomende voordeel van de verschillende soorten trainingen is dat potentiële gebruikers de voor hen juiste kennis kunnen vergaren. Door deze match van vraag en aanbod bieden we de markt tevens de mogelijkheid het tekort aan privacy specialisten aan tepakken.”

MASTERCLASS

Als bekrachtiging van de overeenkomst organiseert Computrain op 25 april een MASTERCLASS met als onderwerp: GRC; Governance, Risk & Compliance made easy – maak van jouw Privacy en Information Security Challenge een “Masterpiece”.

Deze bijeenkomst vindt ‘s avonds in Utrecht plaats en is bedoeld voor:

  • Chief Privacy Officers (CPO)
  • Professionals verantwoordelijk voor AVG, certificering en kwaliteit
  • Privacy-experts met certificering CIPP/E, CIPM of CIPT
  • Certified Information Security Professionals:     CISSP, CISM, CISO, Information Security Officers, Certified Implementor     ISO 27001, informatie managers, IT-managers
  • Auditor of managers: CISA, Certified Auditor ISO 27001
  • Kwaliteitsmanagers: KAM, riskmanager
  • Consultants met bovenstaande certificeringen

 

De avond start met een update overde actuele en aanstaande wetgeving op het gebied van privacy door Arthur’s Legal. Vervolgens wordt er aandacht besteed aan hoe je als professional op dit gebied snel en efficiënt je GRC-uitdagingen onder controle krijgt met behulp van goede Tooling voor het bijhouden van ISO, NEN, BIG, BIR en de AVG vereisten. Tenslotte komt het trainingsaanbod van Computrain als vervolg stap aan de orde.

De inschrijving voor deze masterclass is per heden geopend. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via https://www.computrain.nl/

Frans Broekhof CEOCompLions GRC en Bert Kortenoeven, portfolio- enprogrammamanager bij Computrain, bekrachtigen overeenkomst.

Over CompLions-GRC

CompLions-GRC is een in Deventer gevestigde nederlandse onderneming die zich al vele jaren richt op managementsystemen voor Governance, Risk- en Compliance- management, onder de naam GRCcontrol. Het bedrijf levert oplossingen aan overheden en ondernemingen in elke sector. Door de diepgaande kennis van de diverse sectoren en de daarvoor geldende normenkaders en kwaliteitseisen voor certificering, neemt CompLions-GRC een unieke positie in. Door gebruik te maken van GRCcontrol weten relaties van CompLions-GRC een voortdurende kwaliteitsverbetering van bedrijfsprocessen en efficiency slagen bijcertificeringstrajecten te realiseren.  CompLions-GRC werkt hierbij nauw samen met door haar geautoriseerde partners voor consultancy, verkoop en implementatie van GRCcontrol.

Voor meer informatie:
CompLions-GRC

Jacqueline Terpstra

j.terpstra@complions.com

www.complions-grc.nl

+31 651396141

Over Computrain

Computrain,onderdeel van NCOI Groep, is met meer dan 900 trainingen, opleidingen (MBO-,HBO- en Masterniveau), certificeringsprogramma’s en examens de toonaangevendeIT-praktijkopleider in Nederland. Jaarlijks worden ca 20.000 medewerkers, IT-gebruikers,IT-professionals en management, opgeleid Door effectieve training worden kennis en competenties ontwikkeld die nodig zijn om e kracht van IT volledig te benutten. Daarmee helpt Computrain medewerkers en ondernemingen vooruit met IT.

Voor meer informatie:
Computrain

Bert Kortenoeven

bkortenoeven@computrain.nl

www.computrain.nl

030 234 8500

Terug naar actueel overzicht

Smart partners

Voor advies, implementatie en/of on-the-job begeleiding van onze tool werken wij samen met ervaren partners, met de juiste expertise en kennis van uw processen en uw uitdagingen. Hieronder treft uw enkele partners. Voor een overzicht hier!

Bekijk al onze partners

GRCcontrol

Vele organisaties, zowel nationaal als internationaal, maken inmiddels gebruik van onze software voor privacy, security, governance, risico- en compliance-management.