Software Consultancy

Wij ondersteunen wij u graag voor de verdere inrichting /configuratie van onze software.

Contact
complions-cursussen

CompLions Software consultancy

Onze GRC Softwareconsultants houden zich bezig met het adviseren, het verzorgen van de demo’s, trainingen en workshops. Ook houden ze zich bezig met de implementatie op het gebied van informatiebeveiliging, risicomanagement en privacy en de hiermee gerelateerde gebieden ten aanzien van kwaliteitsmanagement en business continuity. Dit natuurlijk alles geënt op onze eigen GRC-software oplossing 'GRCcontrol' en onze dienstverlening.

Onze softwareconsultants zijn ook verantwoordelijk naar onze opdrachtgevers (klanten/partners). Kortom zijn het onze eigen GRCcontrol experts. Ze zijn in staat om relevant advies te geven op desbetreffende vragen op management en directieniveau.

Onze consultants

Onze consultancy medewerkers hebben zich verdiept in de normen, richtlijnen, voorschriften, producttoepassingen en de laatste ontwikkelingen op bijvoorbeeld het terrein van de wet- en regelgeving die allen relevant zijn voor de projecten binnen CompLions.

Eenieder heeft de affiniteit op het vakgebied van informatiebeveiliging, riskmanagement & compliance. Daardoor kunnen wij onze klanten optimaal bedienen.

Doordat onze consultants nauw contact hebben met de andere afdelingen binnen CompLions, kunnen zij snel schakelen en komen ze altijd met de best passende oplossing.

Samen dragen we zorg voor uw GRC inrichting

Samen met onze software consultants dragen we zorg voor uw GRCcontrol omgeving. Denk hierbij aan de inrichting en de configuratie van de software. Onze consultants zijn getraind als experts op GRC gebied. De eerste 2 dagen van het gebruik van GRCcontrol staan in het teken van begeleiding/ondersteunende werkzaamheden van de omgeving. Dit is geënt op uw eigen persoonlijke situatie. De volgende 3 á 4 dagen zetten we dan ook graag in om enkele herkenbare processen via de PDCA-cyclus (Plan-Do-Check-Act) samen te doorlopen.

Deze dagen worden binnen de eerste maand na het volgen van de GRCcontrol-training ingezet om kennisuitwisseling te borgen. Onze klanten kunnen via onze trainingen pagina een training aanvragen welke het beste bij hen past.

Benieuwd wat onze consultants voor u kunt betekenen?

AANVULLENDE KENMERKEN

Met onze GRCcontrol speelt u in op actuele risico’s en neemt u passende veiligheidsmaatregelen.

Audit

Voor auditplanning inclusief automatische en periodieke audits, alsmede registratie van externe audits en registratie en afhandeling van verbetertaken.

Rapportage systeem

Wordt geleverd met diverse standaard rapportages met de mogelijkheid om eigen rapportages te bouwen.

Dashboards

Voor management, specialisten en medewerkers, actueel inzicht in uw compliance, norm, proces, middel, risico's, incidenten en (interne/externe) audit bevindingen.

Ready to go

Tal van normenkaders inclusief best-practice maatregelen mapping, tal van risico's/ dreigingenset(s) inclusief best-practice maatregelen mapping, voorbeelden vragenlijsten en registers, rapportages en dashboarding.

Security

Tweefactorauthorisatie (2FA) bij inloggen en versleuteld verkeer voor veilige communicatie en data-opslag in gecertificeerd datacenter.

Autorisatie

Beheerssysteem voor het toekennen van autorisaties.

Role-based

Toegangscontrole op basis van individu en functies inclusief AD koppeling mogelijkheden.

Audit trail

Voor vastlegging uitvoering van opeenvolgende activiteiten.

Document management

Voor vastlegging en distributie van documentatie en bewijslast. Inclusief vervaldata en e-mail notificatie.

Meertalig

Beschikbaar in Nederlands, Engels, Duits en Frans.

Import / export

Toegangscontrole op basis van individu, rollen en functies inclusief ADFS koppeling mogelijkheden.

Incident management

Incident management, inclusief registratie en afhandeling middels volledig naar eigen werkwijze in te richten protocollen (werkprocessen).