GRCcontrol Information Security Management System voor eindgebruikers

Doe quickscan Contact

Training

GRCcontrol Information Security Management System voor eindgebruikers

1 daagse training

Het Information Security Management System is ontwikkeld als module op de GRCcontrol software. Met de GRCcontrol software kunt u op een eenvoudige, snelle, kostenefficiënte en modulaire wijze de beheersing van normen, managementsystemen en bijvoorbeeld wet- en regelgeving stapsgewijs implementeren.


Overige informatie

De training heeft als doel de cursist vertrouwd te maken met de basis GRC-functionaliteiten en de module ‘Privacy Management System’.

Hiervoor is de basiskennis vereist van GRC & managementsystemen in het algemeen of een vergelijkbaar kennisniveau.

De training levert specifieke informatie over de werking van functionaliteiten m.b.t. de GRCcontrol software en het Privacy Management System en behandelt de volgende onderwerpen:
– Basis inrichting en configuraties m.b.t. PDCA.
– Inrichten van normenkaders (AVG/GDPR, Privacy Baseline etc.) en maatregelenset.
– Privacy Impact Assessment.
– Incident- en risicobeheer.
– Implementatieplan, taken delegeren, uitvoering en accorderen.
– Effectivitetis-, compliance- en externe audit.
– Dashboard & Rapportages.

Alle onderwerpen worden middels opdrachten in groepsverband uitgevoerd en geanalyseerd. Waardoor de cursist na afloop over de basiskennis beschikt om privacy-aspecten te kunnen waarborgen binnen de organisatie.

Bekijk trainingdagen
Terug naar training aanbod

Smart partners

Voor advies, implementatie en/of on-the-job begeleiding van onze tool werken wij samen met ervaren partners, met de juiste expertise en kennis van uw processen en uw uitdagingen. Hieronder treft uw enkele partners. Voor een overzicht hier!

Bekijk al onze partners

GRCcontrol

Vele organisaties, zowel nationaal als internationaal, maken inmiddels gebruik van onze software voor privacy, security, governance, risico- en compliance-management.