Trainingen

We bieden onze eindgebruikers en partners gerichte opleidingen in het installeren (configureren) en implementeren van onze GRCcontrol software. Hierbij bieden wij twee invalshoeken aan: 1) gericht op het inrichten van informatiebeveiliging 2) gericht op privacy inrichting. Trainingen worden klassikaal verzorgd te Deventer, on-site of via onze partner Computrain. Heeft u al uw risico's goed afgedekt? Maak hier een gratis Quickscan om er zeker van te zijn!

Doe quickscan Contact

Trainingsaanbod

1 daagse training

GRCcontrol Information Security Management System voor eindgebruikers

Het Information Security Management System is ontwikkeld als basis van de GRCcontrol software. Met de GRCcontrol software kunt u op een eenvoudige, snelle, kostenefficiënte en modulaire wijze de beheersing van normen, managementsystemen en bijvoorbeeld wet- en regelgeving stapsgewijs implementeren. De beheersing kunt u eenvoudig aantoonbaar maken voor uw management, stakeholders, auditor en toezichthouders.

Meer informatie

1 daagse training

GRCcontrol Data Protection Management System voor eindgebruikers

Het Data Protection Management System is ontwikkeld als module op de GRCcontrol software. Met de GRCcontrol software kunt u op een eenvoudige, snelle, kostenefficiënte en modulaire wijze de beheersing van lokale of Europese privacy wet- en regelgeving stapsgewijs implementeren. De beheersing kunt u eenvoudig aantoonbaar maken voor uw management, stakeholders, auditor en toezichthouders.

Meer informatie

Geen voorkennis vereist

1 daagse training

GRCcontrol training voor (toekomstige) partners

De training bestaat uit 1 dag. De dag is met name gericht op de GRCcontrol ISMS en GRCcontrol DPMS (Privacy) training. De partner kan GRCcontrol training(en) via CompLions-GRC volgen en ontvangt afhankelijk van het partnercontract een factuur.

Meer informatie

Smart partners

Voor advies, implementatie en/of on-the-job begeleiding van onze tool werken wij samen met ervaren partners, met de juiste expertise en kennis van uw processen en uw uitdagingen. Hieronder treft uw enkele partners. Voor een overzicht hier!

Bekijk al onze partners