Trainingen

We bieden onze eindgebruikers en partners gerichte opleidingen in het installeren (configureren) en implementeren van onze GRCcontrol software. Hierbij bieden wij twee invalshoeken aan: 1) gericht op het inrichten van informatiebeveiliging 2) gericht op privacy inrichting. Trainingen worden klassikaal verzorgd te Deventer, on-site. Heeft u al uw risico's goed afgedekt? Maak hier een gratis Quickscan om er zeker van te zijn!

Doe quickscan Contact

Trainingsaanbod

1 daagse training

GRCcontrol Information Security Management System voor eindgebruikers

Het Information Security Management System is ontwikkeld als basis van de GRCcontrol software. Met de GRCcontrol software kunt u op een eenvoudige, snelle, kostenefficiënte en modulaire wijze de beheersing van normen, managementsystemen en bijvoorbeeld wet- en regelgeving stapsgewijs implementeren. De beheersing kunt u eenvoudig aantoonbaar maken voor uw management, stakeholders, auditor en toezichthouders.

Meer informatie

1 daagse training

GRCcontrol Data Protection Management System voor eindgebruikers

Het Data Protection Management System is ontwikkeld als module op de GRCcontrol software. Met de GRCcontrol software kunt u op een eenvoudige, snelle, kostenefficiënte en modulaire wijze de beheersing van lokale of Europese privacy wet- en regelgeving stapsgewijs implementeren. De beheersing kunt u eenvoudig aantoonbaar maken voor uw management, stakeholders, auditor en toezichthouders.

Meer informatie

Geen voorkennis vereist

1 daagse training

GRCcontrol training voor (toekomstige) partners

De training bestaat uit 1 dag. De dag is met name gericht op de GRCcontrol ISMS en GRCcontrol DPMS (Privacy) training. De partner kan GRCcontrol training(en) via CompLions-GRC volgen en ontvangt afhankelijk van het partnercontract een factuur.

Meer informatie