AVG IMPLEMENTATIE INZICHTELIJK EN OVERZICHTELIJK

In de webcasts geven onze professionals tekst en uitleg over actuele onderwerpen op het gebied van digitale veiligheid, privacy en risicomanagement. Zelfstudie in beeld en geluid, waarmee u de software modules nog efficiënter leert inzetten.

Doe quickscan Contact

AVG IMPLEMENTATIE INZICHTELIJK EN OVERZICHTELIJK

Op dinsdag 27 maart besteden wij aandacht aan de IMPLEMENTATIE van de AVG. Veel bedrijven worstelen met de vraag hoe je dit nou zo efficiënt mogelijk kunt aanpakken en waar je vooral aan moet denken en wat je zeker niet moet doen.

Wij hebben reeds een aantal vragen ontvangen van deelnemers maar stellen ook u graag in de gelegenheid uw meest brandende vragen te stellen bij uw aanmelding in de velden hiernaast. Deze zullen dan zeker tijdens het webinar beantwoord worden.

Vragen uit de markt die tijdens het webinar worden beantwoord zijn o.a: 

  1. Wat doen jullie als eerste als een organisatie AVG compliant wil worden?
  2. 25 mei is niet ver meer. Als je als ondernemer nu begint ben je dan nog wel op tijd klaar
  3. Kan je tijdens een implementatietraject wel gewoon blijven doorwerken of wordt alles overhoop gehaald
  4. Zijn er garanties over doorlooptijden en kwaliteit

Onze reeks WEEKLY WEBINARS/webcasts hebben als thema Governance Risk & Compliancy made EASY en wij helpen u daar graag mee op weg.

Wie geeft de webcast?

Ron Boscu

" De AVG is een onderwerp dat wordt geassocieerd met complexiteit, hoge kosten en groot tijdsbeslag. Bij CompLions-GRC kijken wij daar anders naar, want AVG compliant worden, hoeft geen gedoe te zijn, het kan ook makkelijk. Tegelijkertijd is er een grote efficiency slag mogelijk doordat dubbel werk, bij de implementatie van de AVG en veelvoorkomende ISO- en NEN-certificeringen, wordt voorkomen. Zo kunt u zich blijven richten op uw core-business en werkt u tevens aan kwaliteitsverbetering", aldus Ron Boscu, Certified Information Systems Auditor (CISA) en Directeur CompLions-GRC B.V.

Terug naar Webcasts overzicht

Smart partners

Voor advies, implementatie en/of on-the-job begeleiding van onze tool werken wij samen met ervaren partners, met de juiste expertise en kennis van uw processen en uw uitdagingen. Hieronder treft uw enkele partners. Voor een overzicht hier!

Bekijk al onze partners

GRCcontrol

Vele organisaties, zowel nationaal als internationaal, maken inmiddels gebruik van onze software voor privacy, security, governance, risico- en compliance-management.