AVG IMPLEMENTATIE INZICHTELIJK EN OVERZICHTELIJK

In de webcasts geven onze professionals tekst en uitleg over actuele onderwerpen op het gebied van digitale veiligheid, privacy en risicomanagement. Zelfstudie in beeld en geluid, waarmee u de software modules nog efficiënter leert inzetten.

Doe quickscan Contact

AVG IMPLEMENTATIE INZICHTELIJK EN OVERZICHTELIJK

In dit document zullen we ons richten op de implementatie van de AVG. Veel bedrijven worstelen met de vraag hoe dit zo efficiënt mogelijk te doen en wat te denken en wat niet te doen.

We hebben al een aantal vragen van deelnemers ontvangen, maar willen u ook de mogelijkheid geven om uw meest brandende vragen te stellen bij uw registratie in de velden hiernaast.

Vragen uit de markt die we vaak krijgen zijn:

  1. Wat doe je als eerste als een organisatie AVG compliant wil worden?
  2. Kun je blijven werken tijdens een implementatieproject of wordt alles op z’n kop gezet?
  3. Zijn er garanties over doorlooptijden en kwaliteit

Wij helpen u graag mee op weg.

Wie geeft de webcast?

Ron Boscu

" De AVG is een onderwerp dat wordt geassocieerd met complexiteit, hoge kosten en groot tijdsbeslag. Bij CompLions-GRC kijken wij daar anders naar, want AVG compliant worden, hoeft geen gedoe te zijn, het kan ook makkelijk. Tegelijkertijd is er een grote efficiency slag mogelijk doordat dubbel werk, bij de implementatie van de AVG en veelvoorkomende ISO- en NEN-certificeringen, wordt voorkomen. Zo kunt u zich blijven richten op uw core-business en werkt u tevens aan kwaliteitsverbetering", aldus Ron Boscu, Certified Information Systems Auditor (CISA) en Directeur CompLions-GRC B.V.

Terug naar Webcasts overzicht

Smart partners

Voor advies, implementatie en/of on-the-job begeleiding van onze tool werken wij samen met ervaren partners, met de juiste expertise en kennis van uw processen en uw uitdagingen. Hieronder treft uw enkele partners. Voor een overzicht hier!

Bekijk al onze partners