AVG Positieve effecten voor uw organisatie

In de webcasts geven onze professionals tekst en uitleg over actuele onderwerpen op het gebied van digitale veiligheid, privacy en risicomanagement. Zelfstudie in beeld en geluid, waarmee u de software modules nog efficiënter leert inzetten.

Doe quickscan Contact

AVG Positieve effecten voor uw organisatie

De ROI van de AVG vertaald zich ook op andere vlakken. Wat dacht u van Sales, Support, Marketing, Imago, HR en Finance? Deze webcast geeft inzage in de breedte van de spin-off binnen organisaties van de AVG. Roy van de Laar geeft hierover een bijzonder heldere en to-the-point uitleg.

Wie geeft de webcast?

Roy van de Laar

Binnen CompLions-GRC BV ben ik verantwoordelijk voor klant- en partnercontacten. CompLions-GRC BV is de ontwikkelaar van het software-programma GRCcontrol. Een juist gebruik van GRCcontrol biedt organisaties de garantie op het voorkomen van sancties, boetes en reputatieschade in het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Ook wel GDPR genoemd.

Terug naar Webcasts overzicht

Smart partners

Voor advies, implementatie en/of on-the-job begeleiding van onze tool werken wij samen met ervaren partners, met de juiste expertise en kennis van uw processen en uw uitdagingen. Hieronder treft uw enkele partners. Voor een overzicht hier!

Bekijk al onze partners