AVG, VAN GEDOE NAAR GEMAK.

In de webcasts geven onze professionals tekst en uitleg over actuele onderwerpen op het gebied van digitale veiligheid, privacy en risicomanagement. Zelfstudie in beeld en geluid, waarmee u de software modules nog efficiënter leert inzetten.

Doe quickscan Contact

AVG, VAN GEDOE NAAR GEMAK.

Vragen uit de markt die tijdens het webinar worden beantwoord zijn o.a:

  1. Welke fout wordt het meest gemaakt?
  2. 25 mei nadert snel. Is ‘de handdoek in de ring werpen’ een optie die jullie tegenkomen?
  3. Wat is makkelijker, een bedrijf dat nog niets heeft en met een schone lei begint of een bedrijf dat al enige ervaring heeft met kwaliteitscontrole en -verbetering?
  4. Goed en Goedkoop kan dat wel – helemaal bij zoiets complex als compliance?

Wie geeft de webcast?

Ron Boscu

" De AVG is een onderwerp dat wordt geassocieerd met complexiteit, hoge kosten en groot tijdsbeslag. Bij CompLions-GRC kijken wij daar anders naar, want AVG compliant worden, hoeft geen gedoe te zijn, het kan ook makkelijk. Tegelijkertijd is er een grote efficiency slag mogelijk doordat dubbel werk, bij de implementatie van de AVG en veelvoorkomende ISO- en NEN-certificeringen, wordt voorkomen. Zo kunt u zich blijven richten op uw core-business en werkt u tevens aan kwaliteitsverbetering", aldus Ron Boscu, Certified Information Systems Auditor (CISA) en Directeur CompLions-GRC B.V.

Terug naar Webcasts overzicht

Smart partners

Voor advies, implementatie en/of on-the-job begeleiding van onze tool werken wij samen met ervaren partners, met de juiste expertise en kennis van uw processen en uw uitdagingen. Hieronder treft uw enkele partners. Voor een overzicht hier!

Bekijk al onze partners