ZOWEL UW ISO OF NEN CERTIFICERING ALS UW PRIVACY EN INFORMATIEBEVEILIGING SNEL EN EFFICIËNT REGELEN.

Doe quickscan Contact

ZOWEL UW ISO OF NEN CERTIFICERING ALS UW PRIVACY EN INFORMATIEBEVEILIGING SNEL EN EFFICIËNT REGELEN.

Sla 2 vliegen in een klap; zowel uw ISO of NEN certificering als uw Privacy en Informatiebeveiliging snel en efficiënt regelen.

Voldoen aan wet- en regelgeving geen doel op zich, maar cruciaal voor de wijze waarop organisaties omgaan met verantwoordelijkheid ten opzichte van stakeholders (eigen medewerkers, klanten/ opdrachtgevers, leveranciers, subcontractors, investeerders, overheid etc.) Hierbij is compliancy een kritische succesvoorwaarde, bepalend is de perceptie van stakeholders inzake de betrouwbaarheid en geloofwaardigheid van een organisatie en de continuïteit daarvan.

Download hier het rapport: Bescherming Persoonsgegevens nader bekeken van Bureau Veritas, een van de toonaangevende instanties als het om certificering gaat.

Terug naar actueel overzicht

Smart partners

Voor advies, implementatie en/of on-the-job begeleiding van onze tool werken wij samen met ervaren partners, met de juiste expertise en kennis van uw processen en uw uitdagingen. Hieronder treft uw enkele partners. Voor een overzicht hier!

Bekijk al onze partners

GRCcontrol

Vele organisaties, zowel nationaal als internationaal, maken inmiddels gebruik van onze software voor privacy, security, governance, risico- en compliance-management.